Vuosi 2020


Vuosi 2020 tuo paljon uusia tuulia Hurttien toimintaan. Ehkä tärkeimpänä asiana tässä on Terran eläköityminen, Sotahuuto 2020 järjestäminen ja tämän sivuston tulevaisuus. Käynkin alla edellämainitut asiat edellämainitussa järjestyksessä.

  1. Terran eläköityminen. Terra on siirtymässä Hurttien johdosta sivuun, ja meillä on tulossa Vinski Mäyrälä tilalle. Tämä näkyy käytännössä Sotahuutojen välisessä toiminnassa.
  2. Sotahuuto 2020 tapahtuman järjestää Graalin Hurtat. Pääjärjestäjinä toimii: Markus Kilpinen, Kirsi Hirsimäki ja Roni Ekman.
  3. Viimeisenä, vaikkei vähäisempänä. Graalinhurtat.eu:ta ollaan ajamassa alas Hurttien toimesta. Tämän sivuston suurimmat työntekijöiden eläköidyttyä on meidän aika katsoa uusia tuulia. Boffaus.fi sivustolta tulee löytymään tulevaisuudessa kaikki tärkeät tietopaketit (ryhmähaastattelut, aseen rakennusohjeet, jne.). Hurttien Facebook, Discord ja Whatsapp tulevat olemaan tärkeimmät ilmoitus ja viestinvälitys kanavat tulevaisuudessa.
  4. Kirjoittannut Roni Ekman omilla luvilla.